Bezorggebied

 

Er zijn een paar kleine aanpassingen in onze bezorgservice. Uiteraard om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn! 

Kies zelf een tijdvak, een dag voor bezorging laten wij per sms weten wat de verwachtte levertijd gaat worden en op de dag zelf houden we je per SMS op de hoogte van de exacte levertijd! Ideaal toch?

We hopen je snel te zien! 

 

Amsterdam

We breiden stap voor stap ons bezorggebied uit. Op dit moment bezorgen we in geheel Amsterdam. Met daarnaast ook Buitenveldert, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Zwanenburg, Amstelveen, Hoofddorp, Uithoorn en Aalsmeer.

Noord-Holland

Ben je woonachtig in de kop van Noord-Holland? Wij bezorgen in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Obdam, Langedijk, Heerhugowaard, 't Veld, Schagen, Warmenhuizen, Tuitjenhorn en Dirkshorn.

 

Buiten het gebied?

Woon je buiten het gebied waar wij bezorgen? Niet getreurd. Wij breiden geregeld ons gebied uit. Stuur ons een berichtje. Dan denken we graag even met u mee!

Val je niet in ons bezorggebied? Mail ons! 

De ervaringen van onze ThuysVers'ers

 

‘’Ondanks een drukke baan krijg ik met ThuysVers evengoed mijn dagelijkse hoeveelheid groenten binnen. Makkelijk en gezond. Zo houd ik tijd over voor andere dingen!’’

‘’Het wordt voor mij steeds moeilijker om boodschappen te doen en te koken. Met de maaltijden van ThuysVers ben ik snel klaar en eet ik iedere dag lekker en gezond!’’

‘’Na een lange dag werken voor mij en mijn man is het een hele opgave om de kinderen bezig te houden én ook nog is een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Met de maaltijden van ThuysVers eten wij gevarieerd en gezond.