Wie zijn wij?

 

ThuysVers keert terug naar hun roots met de smaak van vers en eerlijk eten!

Opgegroeid als vrienden en zonen van respectievelijk een groenteboer en aardappelhandelaar weten Pieter en Tim hoe belangrijk het is om te werken/eten met verse en eerlijke producten.

Zij merkten namelijk dat er in het huidige leven met drukke banen, kinderen en daarnaast nog een sociaal leven, er weinig tijd over blijft voor een gezonde en gevarieerde maaltijd.

Met ThuysVers keren zij terug in de voetsporen van hun vaders. Een verse maaltijdenservice als antwoord op het ‘drukke’ leven. Groenten van de groenteboer en aardappels van de handelaar.

Gezond, gevarieerd, boordevol groenten en voordelig!

De verse maaltijden worden gekoeld en gratis thuisbezorgd. Vanwege de speciale verpakkingen blijven de maaltijden 5 dagen houdbaar.

De maaltijden van ThuysVers zijn geschikt voor mensen die weinig tijd hebben om te koken, gezinnen, ouderen en uiteraard voor de liefhebbers.

 

Wij hopen u snel te ontmoeten!

 

Gezond

Al onze maaltijden zijn natuurlijk bereid. Wij gebruiken alleen onbewerkte producten die vol zijn van hun eigen smaak.

Vers & eerlijk

Onze groenten kopen we zo veel mogelijk seizoensgericht in. Uiteraard allemaal vers

De ervaringen van onze ThuysVers'ers

 

“Na een lange dag werken voor ons is het een hele opgave om naast het runnen van een gezin ook nog eens een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Omdat wij met ons gezin aan vaste eettijden zijn gebonden, bieden jullie een perfecte oplossing! Met jullie lekkere maaltijden kunnen wij gevarieerd en gezond eten en hoeven wij niet meer de deur uit voor boodschappen.”

- Simone

Hoi Pieter en Tim van Thuysvers. Wij willen jullie meegeven dat wij ontzettend genieten van jullie heerlijke en gezonde maaltijden. Elke keer denken we "Dit hadden we zelf niet lekkerder kunnen maken". Bedankt jongens en tot snel!

- John & Trudy

‘’Wij willen gewoon elke dag weer lekker & gezond eten maar hebben er eigenlijk te weinig tijd voor om dit elke keer weer op tafel te krijgen. Daarom bestellen wij ThuysVers en daar genieten we elke week weer van!" 

- Michiel & Terry

Word een ThuysVers'er!

Op de hoogte blijven van nieuwe recepten, soepen, vitamines of acties? Meld je aan voor de ThuysVers nieuwsbrief!